jamail Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Zdravím, mám problém s nainstalováním service packu do PC. Přes Windows Update dám aktualizovat a když se instaluje aktualizace tak při 10% to napíše že aktualizace se nezdařila, vracení změn. A tak to jde pořád dokola. Neví někdo co stím ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 (upraveno) Skus dat vyhledat aktualizace ještě jednou a pokud to ještě nabídne nějaké malé aktualizace tak je nainstaluj zda se mi že je potřeba nainstalovat nějaký připravní balíček před service packem hlavně je potom potřeba restart PC pokud to nepomůže tak stáhnout SP ručně z Microsoft stránky a nainstalovat Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Květen 27, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Nic z toho nepomohlo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 refresh -----> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 odvirovat či proskenovat antispywarem, případně opravná instalace či rovnou čistá instalace ;-) případně dodat více vstupních informací (jaký poslední SP máš nainstalovaný a na jakém systému)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Květen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Nemám žádný SP , mám nové PC od ledna ale nepoužívám žádny Antivir tak možná je to tím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, mám problém s nainstalováním service packu do PC. Přes Windows Update dám aktualizovat a když se instaluje aktualizace tak při 10% to napíše že aktualizace se nezdařila, vracení změn. A tak to jde pořád dokola. Neví někdo co stím ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.