lobocop Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Zdravím, může mi prosím někdo poradit, jestli se dá něco dělat s PS3 - verze CECH 2004B, fw 4.41? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 jde, potrebujes progskate, nebo jinej hw downgrader, tim prehrat zpet fw na 3.55 , a nasledne nahrat libovolny cfw.. na foru najdes par lidicek co to maj .. je to levnejsi nez si jednorazove kupovat hw flasher paklize se tomu nechces nejak vic venovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobocop Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Díky za odpověď. Nevíš, kdo ten prosgate má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 vyhledej tu na foru flasher , ci flash .. a na jdes par lidicek co to nabizej, ci lidicek co shaneli a sehnali dal už se doptáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobocop Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Tak jsem hledal ale nic moc jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.