pancus007 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Ahoj,už jsem stáhl 2 verze této hry (Reloaded a Blabckbox) a pořád stejný problém při zapnutí zůstane pouze černá obrazovka ale má takové ohraničení proste ze hry jakoby to bylo setinu pred zapnutim..nevíte co s tím? stáhl jsem i více cracku a aktualizoval ovladače grafiky (gtx 660).Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Instaloval jsi nejnovejsi directx 11 co jde s tou hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Ano mám dx11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Hale tak mozna mam pro tebe reseni na verzi Reloaded, prenes soubor steam.api do slozky kam instaloval hru Steam.api najdes v stazeni hre Dalsi reseni: pokud prvni rada ti nepomuze tak stahni si dxwebsetup.exe tim aktualizujes knihovny...Pak by to melo fungovat Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem Hool23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Zkusím a dám vědět díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 steam.api je normalne soucasti cracku ktery jsem tam zkopiroval takže to nepomohlo a ten dxwebsetup.exe aktualizuje directx coz jsem udelal predtim take takže zase nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 tady to je..tohle pri kazde verzi a cracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Ale jinak muzu ti rict ze hra je zbytecna ztrata casu, po 20 minutach jsem hru vypnul a smazal..Ale kouknu se jeste na nejake to reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 zkus tohle http://thepiratebay.sx/torrent/8501827/Call.of.Juarez.Gunslinger.Reg.Fix-iND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 To jsem zkousel předtím a také nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 No deluji mockrát za tvé rady a typy,ale vypadá to,ze si tu hru nemám zahrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharemen Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Co třeba koupit ? Zase tolik nestojí a recenze nejsou špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Nerad kupuju hry,které jsou hlavně pro singl..mám original battlefieldu mortal kombat atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.