funes Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Tomb raider mi v multimanovi neukazuje obal hry a z internetu si ho sam nestahne,tak jsem zkousel balik 5500+ obalu ale neni tam poradi nekdo jak na to?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 nejnovejsiho multimana mas ? hru rozpozna v poradku co se tyce identifikace BLES ci BLUS xxxx .. ? normalne to jinak multiman rozpozna a stahne sam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 funes Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Mam MM 4.30/1 no a nevis jak to tam flaknout rucne protoze u novinek 2013 mi to nezbrazi.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 odinstaluj multimana .. stahni nejnovejsiho tusim 4.40 ... verze full... i s obrazkama... musi to frčet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 funes Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Kdyz ja nevim jestli se mi pak neco neudela s tim Rogero.Vis nerozumim tomu , takhle jsem uz ho koupil , jsem rad ze to slape. Muze se mi tim neco pokazit ? Nemas odkaz na toho MM a jsetli mi pujde na 4.30 Rogero a hry mi zustanou ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 tak to udelej jednoduse at nic nemazes.. otevri multiman , dej trojuhelnik, vyber update a samo se to updatne.. pripadne vlez do settings a zkoukni tam jestli tam nenizakazana aktualizace z netu na to to vypada totiz . jestli stary veci kery nejspis budou stazeny v psku jdou a novy se neukazujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
funes
Tomb raider mi v multimanovi neukazuje obal hry a z internetu si ho sam nestahne,tak jsem zkousel balik 5500+ obalu ale neni tam poradi nekdo jak na to?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.