Picusak Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Ahoj, nepoužívá někdo PS1 a PS2 (pokud PS2 emu je k mání) na své konzoli? Pokud ano, napište mi názvy nějakých funknčních. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Našel jsem FreePSX Beta v0.1 a Pcsxr-xenon v0.62 pro PSX1 - bohužel nemám jak vyzkoušet. Ohledně PSX2 - asi není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Nevšiml jste si někdo funkčního emulátoru ZX Spectrum pro X360 ? Nechápu, ale nikde jsem to nenašel... Mimochodem X-Port verze pro XKO1 funguje, ale trochu se škube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsak88 Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Ja ZX Spectrum emulator mel,ale ve hre mi nefungoval ovladac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Nějaké bližší info, název nebo web, prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 jeste jsem videl jakejsi didntxspectrum, ale taky je pro X1, a jede pres emulator. Osobne jsem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsak88 Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 tady mas odkaz na to co jsem pouzival, jsou tam i hry. http://ulozto.cz/xMk7XBPh/zx-spectrum-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Jo, to je ten samý, co mám já akorát s archívem gamesek od A do Z :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.