Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Multi out kabel

Lanyz

Otázka

Ahoj, dnes jsem se stal hrdým majitelem bazarové PS3. Bohužel mi prodávající zapoměl dovézt kbel, který se zasouvá do zdířky multiout, končící sinchema, nebo jak se tomu říká, abych si mohl zapojit bedny.(Bohužel můj monitor nemá repráky). A jelikož tento kabel neprodávají v žádném elektru, v JRC mi řekli že ho také nemají, chtěl bych vás poprosit, jestli nevíte o nějakém krámě, kde ho prodávají, nebo jestli někdo máte nějaký nevyužitý, rád ho odkoupím.

Děkuji předem za vaše rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Vyřešeno, jeden prodejce sony ho měl skladem. Když jsem si ho vyzvedával, tak mě prodejce ujišťoval, že není možné propojit zvuk přes multiout a obraz přes hdmi, že to prej musí jít vše jedním vývodem, jinka buď nebude fungovat buď prvé nebo druhé. Mno i tak jsem to doma zkusil zapojit a naštěstí vše bez problémů. Teď mě jen trápí PS3, po 2 hodinách hraní se větráky rozjedou naplno (nahlas jak vysavač) a pomůže jen vypnutí, pak vše zase jede normálně, takže doufám že už není na konci života.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu