Lukáš Petrů Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Zdravím, klekla mi PSka tak jsem musel provést kompletní smazání. Ovšem přišel jsem i uložené pozice všech her. Pokud stáhnu z internetu game save a nahraji do PS3 (Assasin Bratrstvo) tak mi to data nevezme, kde je chyba. Mate někdo zkušenost, poraďte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Luky jak jsem ti včera psal na fb..musí ti sedět patch hry a instalované dlc a to jen z tvé vlastní zálohy. mam pocit ze jiného uctu ps3 to nepůjde, resp pokud hraju na svém účtu a pak prepnu na te samé ps3 na jiny profil tak se mě save nenačte . Ale je možné ze podle toho jaká hra ale zkoušel jsem to na cca 5ti hrách... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Mrkni se tady Savy http://www.savemygame.fr/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Mrkni se tady Savy http://www.savemygame.fr/ Tak toto jsem netušil :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Petrů Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 A zkoušel to někdo? Já mám MAC tak si to nespustím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Jo funguje to v MAC nevím ale WIN v pohodě je třeba si stáhnout Save Resigner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roenick Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Ahoj funguje ten Save Game Resigner i s novějšíma fw? mám v PS3 aktuální a potřebuju přenést save z jiný konzole (kde je 3.55 kmeaw) do 4.70 OFW dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ano funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.