Romix Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Stahnul jsem si hry: Worms revolution a Monkey Island Collection. Na rgh mi nejdou spustit. U worms se mi restartuje xbox a u MI se dostanu jen do zakladniho menu a pak me to vyhodi do dashboardu. Ma nekdo zkusenost???? Nebo aspon nejaky napad proc by to neslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 jakou verzi dashe mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Uz je to vyresene, jedna se o kolekci XBLA her. Musi se tam vyextrahovat xex soubor a pak uz to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Prosím o podrobnější návod... Mám stejný problém. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 V 1. 6. 2013 at 15:54, Romix napsal: Uz je to vyresene, jedna se o kolekci XBLA her. Musi se tam vyextrahovat xex soubor a pak uz to jde... Jak vyextrahovat muzes yo nejak podrobneji vysvetlit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.