Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chci slyšet!

Coffee CZ

Otázka

Ahoj,

po 4 letech jsem se rozhoupal a rozhodl,že si koupím pořádné ucha na hraní! icon_e_smile.gif ivnestovat bych do nich chtěl cca do 4 500,- a za kvalitu rád připlatím. Zatím se mi nejvíc zam,ouvají tyto TRITTONky: http://www.alza.cz/ax-pro-dolby-5-1-gam ... 199982.htm

Jaké máte zkušenosti s 5.1 zvukovými sluchátky vy? Budu rád,když váše sluchátka doplníte odkazem,abych mohl rovnou porovnat,díky icon_e_smile.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ja mám také trittony 5.1 a jsou ok ale podle me by byla lepší volba koupit sluchátkovy zesilovac s analogovým vstupem a k nemu nejaké sennheisery . Ja jsem dal trittony k pc a z konzole posloucham zvuk takto mám hd555 a je to paráda a prostoru mají také dost.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak já mám tyto a co jsem jich vyzkoušel než jsem je našel :) http://www.playcentrum.cz/sony-pulse-wireless-stereo-headset-7.1-ps3-970402.htm nemyslím si ze je toho mnoho víc kvalitnejsiho :o:)

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

• 0

OT: Ako môžu byť slúchadlá 5.1/7.1? To majú subwoofer skutočne iba na jednej strane, alebo je to 2x 5.1 , takže v každom slúchadle je subwoofer a 5 satelitov (to si neviem predstaviť, ako sa to tam zmestí), alebo je to iba marketing a výrobca tým chce povedať, že majú priestorový zvuk?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu