wariorpolni Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Zdar,mám dotaz,pokud si připojím PS 3 k monitoru,nejde zvuk. Jak ho rozjedu ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Pokud má monitor repro, zkus se kouknout do nastavení PS3, někde se dá nastavit přes jaký výstup půjde zvuk a přes jaký obraz.Předpokládám, že si zapojil pouze hdmi kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 (upraveno) Jo HDMI a kamos rikal ze pres AV kabel by to taky šlo , nevíš jak ? Popř.jak zjistim , jestli teda monitor umí přehrávat zvuk ? Upraveno Červen 2, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Já mám hdmi do monitoru a av kabel do repráků. funguje i přes protesty prodavačů sony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Proč přes protesty sony ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Ok hele problém , ten AV cabel http://i01.i.aliimg.com/img/pb/907/727/209/1229676289286_hz_myalibaba_web9_2504.jpg si nemůžu dát do repráků,protože u repraku mám jen 2 díry (Input,output) a tyhle se do nich nevlezou . Takže nějaké jiné nápady ? Popř,jak zjistim jestli mi zvuky přehrává i monitor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Tvrdili mi že není možné táhnou zvuk a obraz přes více kabelů, že buď musím mít buď hdmi, nebo ten av kabel. Tak prej že si mám koupit novou telku se zbudovanými repráky :-) Tohle na mě udělalo dost špatný dojem SONY. K tomu s oběma prodavači co jsem mluvil, tak tvrdili, že prošli školením ohledně PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 N ten kabel, na který si dával odkaz si kup přechodku na 3.5 jack(cena asi 35,-), to pak strčíš do vstupu na bednách (pedokládám že takový vstup mají teda).Ohledně repráků v monitoru-nevim jak to zjistíš, ale jestli tam jsou, tak to tam někde musí být napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Takže co mam dělat ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 3.5 jack je co ? Jinak bedny mají ďoury : Zezadu : Input,Output Zepředu: Line, díra na které jsou nakreslené sluchátka .... půjde to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 3.5 jack máš např na sluchátkách.Podle mě je pro tebe nejjednoduší pořídi si přechodku 2xsinch/3.5mm jack, nasadit ji na ten kabel z odkazu a vrazit ji zezadu na bedničká do díry Input. Output neřeš, to je připojení k nějakému jinému zvukovému zařízení a do tý díry zepředu se strkají sluchátka,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 ok dik , zítra to koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 :arrowl1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdar,mám dotaz,pokud si připojím PS 3 k monitoru,nejde zvuk. Jak ho rozjedu ? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.