-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Prosim prosim uz jsem to zkoušel pred 2 mesici se zeptat zda jde flesnout PS3 500G??? Kdyz se podivam na systemove informace tak je tam firmware 4,21. byl bych moc rad kdo by me s tím někdo pomohl jsem ze Svitav (Pardubicky kraj) Předem diky za odpovedi a rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 typ ps3 ? cech-xxxx ? podle toho vůbec zjistis jestli to jde.. jinak pak už hledat flashera kdo to downgradne.. pohledej po foru občas tu nějaký nabídky byly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Kupoval jsem ho v Sony centru v hradci kralovem. Byl k tomu Uncharted 3 a GranTurismo. jak prodavali o vanocich tak nevim co to presne je??? tady na foru neni nejaka mapka flesheru??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 a jeste se prosim zeptam. tady v bazaci prodavaji pohybovy ovladac a kameru ale bez instal. cedka. vadi to k necemu nebo se to da nekde na netu sosnout??? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 podle toho co jsi napsal si v pytli :D máš super slimáka a na ten cfw nenahraješ, pohybové ovladače nepotřebují žádné instalační CD ovladače zařízení jsou součástí fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 :cry: moc si me teda nepotesil ale dekuju. myslis ze to nekdy pujde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 to ti bohužel nikdo na 100% neřekne. Já osobně doufám, že nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 proc nechces aby to slo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 protože jsem proti :) ty hry si v 90% případů zaslouží prachy a v podstatě pouze okrádáš sebe pokud pirátíš hry, pokud autoři nedostanou peíze za svou práci nemohou vytvářet lepší hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.