-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 Prosim prosim uz jsem to zkoušel pred 2 mesici se zeptat zda jde flesnout PS3 500G??? Kdyz se podivam na systemove informace tak je tam firmware 4,21. byl bych moc rad kdo by me s tím někdo pomohl jsem ze Svitav (Pardubicky kraj) Předem diky za odpovedi a rady :) Citovat
aaischa Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 typ ps3 ? cech-xxxx ? podle toho vůbec zjistis jestli to jde.. jinak pak už hledat flashera kdo to downgradne.. pohledej po foru občas tu nějaký nabídky byly :) Citovat
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 Kupoval jsem ho v Sony centru v hradci kralovem. Byl k tomu Uncharted 3 a GranTurismo. jak prodavali o vanocich tak nevim co to presne je??? tady na foru neni nejaka mapka flesheru??? :) Citovat
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 a jeste se prosim zeptam. tady v bazaci prodavaji pohybovy ovladac a kameru ale bez instal. cedka. vadi to k necemu nebo se to da nekde na netu sosnout??? :wohow: Citovat
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 podle toho co jsi napsal si v pytli :D máš super slimáka a na ten cfw nenahraješ, pohybové ovladače nepotřebují žádné instalační CD ovladače zařízení jsou součástí fw Citovat
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 :cry: moc si me teda nepotesil ale dekuju. myslis ze to nekdy pujde???? Citovat
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 to ti bohužel nikdo na 100% neřekne. Já osobně doufám, že nikdy Citovat
-Blue- Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 proc nechces aby to slo??? Citovat
seth123 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 protože jsem proti :) ty hry si v 90% případů zaslouží prachy a v podstatě pouze okrádáš sebe pokud pirátíš hry, pokud autoři nedostanou peíze za svou práci nemohou vytvářet lepší hry Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.