Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Neví tady nekdo jak se delá game sharing u PES5 nebo GTA:lcs?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brtstvo Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 GTA:LCS game sharing nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 PES5 myslim ze taky nema. ma jenom multiplayer pres wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Do hajzlu tak to PES5 m? teda p?kn? sere!! A co SSX??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Do hajzlu tak to PES5 m? teda p?kn? sere!! A co SSX??? tak to neviim to moc dobre neznam a nehral jsem to.....:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojin..rajen Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Já taky ne ale doufám že zahraju prá to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Mi dneska SSX přišlo. Je to fakt good pařba, i když jsem čekal více.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Mi dneska SSX přišlo. Je to fakt good pařba, i když jsem čekal více.. Nemohl bys přibližně popsat čím se co dělá abych to porovnal s verzí na PS2???Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 ja jsem si stahl hru s internetu nevite jak se do psp dava kdyz tak napiste dikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 ja jsem si stahl hru s internetu nevite jak se do psp dava kdyz tak napiste dikas :roll: :twisted: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 dez: co se tratí týká, tak tu neni free sjezd celý hory, ale jenom úseky, oblasti tu sou stejný jako v ss3 až na nejspodnější oblast (město v noci)...mno a ovládání je zajímavý...triky se provádí šipka+L+jedno tlačítko (u ps2 je to čtverec+šipka+někerý L/R)...vlastně to samý jen upravený pro jednu analog. páčku a pro míň L/R...po 15-20min to přijde stejný Tojer: SSX nemá gamesharing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Hmm se dalo čekat game sharing by měli mít všechny hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest sonyCZek Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 a jak propojit pes 5 pro dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 a jak propojit pes 5 pro dvaJezisi nemusis sa to tu pytat 3x ! :evil: :evil: :roll: :roll: :? :? No asi jak? Potrebujes 2 PSP a v menu s PES 5 das Wirelles. LOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest sonyCZek Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 v tom wirelles nevim jak dal pls porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Neví tady nekdo jak se delá game sharing u PES5 nebo GTA:lcs??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts