Assassin Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Zdarec, chystám se prodat svojí Playstation 3 Slim 320GB a nevím kolik si mám za ni říct. Konzole je v záruce do prosince 2013, obsahuje jeden Dualshock 3 a dvě hry Gran Turismo 5 a Battlefield 3. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 3-3,5k ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Pokud to daš podle rady tak za 3k to vezmu.....neblazni...4-4,5 v klidu prodejné a i klidně za 5k pokud nebudeš spěchat.... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Díky....No, ještě k tomu dokoupím The Last of Us dohraju -> prodám a vzhůru na novou generaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hora Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Já od tebe koupím to the last of us :bash:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Budu prodávat jako komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hora Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 pohoda, musel sem to zkusit :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdarec, chystám se prodat svojí Playstation 3 Slim 320GB a nevím kolik si mám za ni říct. Konzole je v záruce do prosince 2013, obsahuje jeden Dualshock 3 a dvě hry Gran Turismo 5 a Battlefield 3. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.