milan53 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 zdravím, chci se zeptat, nemáte někdo nějaký tip na hru podobnou ps-kove uncharted? pripadne nejaky tip na hru? nemuselo by se jednat pouze o hru dobehni k cili a jdi dal. jestli je nějaká online kde se da hrat nad ramec moznosti klasicke hry. tim myslim strategicky si vyvijet a podobne. hodne se me libil assassins creed. zajimal by me jeste vas nazor na noveho tomb raidera. vyplati se ji kupovat? dik za jakoukoliv radu pripadne tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Novej Tomb Raider je skvělej, k Uncharted má asi nejblíž a to je co říct jelikož dobrodružství Nathana Drejka nastavilo laťku hodně vysoko.. Při pomyšlení na pokračování Uncharted na PS4 se mi rozklepou kolena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 dik to jsem chtel slyset.nebyl jsem si prave jisty jestli to koupit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.