craig27 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Zdravím potřeboval bych poradit už je to třetí den co mě při hraní Battlefieldu 3 na mojí Ps3 vyhazuje tato hláška. You have lost connection to the session nebo You lost connection EA servers. Celkem mě to deprimuje stává se to zhruba po hodině hraní naskočí jednou, připojím se znovu do hry a za 5 minut znova a znova... Zkusil jsem nastavit region Evropa ale nepomohlo to a přitom na wifi mám signál 95%. Byl bych vděčný za jakoukoliv radu [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 nejspise lagy. Resp ping. Spadne na nejakych 500ms treba a odpoji te to od serveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 A co mám dělat? neřeknu kdyby to udělalo třeba jednou za čas ale 3 dny po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Take se mi to stalo ale na PC, pravdepodobne ping a chyba serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
craig27
Zdravím potřeboval bych poradit už je to třetí den co mě při hraní Battlefieldu 3 na mojí Ps3 vyhazuje tato hláška.
You have lost connection to the session nebo You lost connection EA servers.
Celkem mě to deprimuje stává se to zhruba po hodině hraní naskočí jednou, připojím se znovu do hry a za 5 minut znova a znova...
Zkusil jsem nastavit region Evropa ale nepomohlo to a přitom na wifi mám signál 95%.
Byl bych vděčný za jakoukoliv radu
[h=3][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.