cjcjcj Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Zdravím, mám xbox 360 s RGH a flashem a kvůli hrám, které na xboxu 360 nevyšly a nikdy ani nevyjdou, uvažuji o tom, že bych si pořídil ještě PS3. Nějak se ale úplně ztrácím v tom, jak je to s tím jailbreakem. Na http://ps3jail.com/ jsem objevil CFW 4.41. Stačí tohle nainstalovat z flashky (pokud bych měl nový superslim s FW 4.41) a potom Backup Manager, nebo je nutné napřed downgradovat FW? Ani nevím, jaký PS3 mám koupit ... jestli je vhodnější nějaký starý FAT (který by mohl mít starší FW) nebo nový superslim. Omlouvám se za hloupý dotaz, hledal jsem, ale nenašel. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 projdi si téma jaiblreak ps3 vše info o něm .. tam najdeš vše.. zbytečný témátko tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.