dvbman Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Chci se zeptat, co používáte na rozbalování a přenášení DVD s hrama na Jtag nebo Rgh. Mám problém s KinectSports Season2. Když .ISO rozbalím exiso nebo XboxImageBrowserem a nakopíruji přes FTP do X360, hned po úvodní reklamě mě vyskočí systémová hláška "Game Error This disc is unreadable. 1.Clean the disc ....." Když ale stejné .ISO přejedu přes ISO2GOD a nahraju ho do Content/000000000...... tak to jede. Může mi někdo vysvětlit, čím to je ? Druhá věc co se mi občas stává, že při natahování rozbalené hry přes FTP, mi Total Commander začne házet chyby a některé soubory prostě nenakopíruje (teď mi to naposledy udělalo RemeberMe, ale kupodivu funguje). Zkoušel jsem to obejít tak, že přes X360 File Managera složku kopíruji po síti ze sdíleného adresáře přímo z PC, ale také to hodí chybu a spadne. Může mi opět někdo vysvětlit, čím to je ? Jinak by mě zajímalo, jak gamesky zálohujete. Já používám výše uvedenou extrakci z 99% přes exiso, a pak to zabalím do více souborového archívu a vypaluji na klasická DVD - většinou se mi vejdou 3 hry na 2 klasická DVD, ale je to už jen pro JTAG/RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddy Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Obojí předělej přes iso2god a pojede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Jj, to mám vyzkoušené, ale nechápu to a pak mám trošku "bordel" v tom, co je klasicky v Games a co v Content... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.