spleskin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jde nějak změnit frakce v průběhu hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Muzu nekdo zhodnotit The Crew? premyslim o koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Dle mě nic moc. Grafika super, rozloha herního světa také, ale ovládání je mizerné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Hm to je skoda ono je to hlavne o tom ovladani. Celkem jsem se na tu hru tesil to me mrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Zase hype...ta hra je strasná, hrál jsem všechny beta verze a všechny byly stejný - špatný. Jízdní model k poblití, mrkni na konzolistu, je tam docela dobře napsaná recenze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 ja hral betu na pc a prislo mi to jako dobra hra s pribehem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Jj,zase musim povedat ze na PC uplna pohoda,ale ked som hral betu na PS4,nevedel som prejst prvych 5 misii a to som to hral asi 7 hodin vkuse.Na PC je to ovladanie priatelnejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Za mě je to pecka. Ovládání je prostě arkáda - za nic jiného se to ani nevydává. A s tím srovnavani s PC, na PC se vždy střílečky a závodní hry budou hrát lépe. Za mě ale Thé Crew první závodní hra co jsem trošku déle hrál a s ovládáním žádný problém. :) S plnou čekám na Vánoce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) nevíte jak docílím nejlepšího skoku na lvl 50 platinum? Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Hm to je skoda ono je to hlavne o tom ovladani. Celkem jsem se na tu hru tesil to me mrzi. Dovolím si tuto hru zrecenzovat. Původně jsem o ni přemýšlel, protože na ni makali lidé, kteří vytvořili úžasnou hru Test Drive Unlimited. Pokud jste tuto hru hráli, najdete z ní společné prvky v the crew, jako otevírání dveří při koupi, možnost testovací jízdy, velká mapa pro hraní, mini filmečky, stahování oken, úprava interiéru apod. Kdo hrál TDU, tak si hned vzpomene během hraní na tuto hru. Hra je dobrá v tom, že vám dovolí tuningovat auta a to všech značek a typů. Další věcí je propracovaná mapa, která je kopií mapy USA včetně okruhů. Ve hře se mění den a noc, auto můžete pěkně rozflákat a najdete zde i 4 roční období, ale tím hra končí. Hra je i po takové době po vydání plná bugů a nedodělků. Měl jsem odvézt nějakého chlapa hned na začátku hry a týpek přiběhnul a neměl nohy :D Další věcí jsou interiéry aut, které jsou v žalostném provedení a v mnoha autech budíky neukazují, co by měli. Třeba ve Viperu nefunguje digitální tachometr apod. To by se vše dalo přežít ale nejúsměvnější je doslova grafika a myslím, že i můj telefon by tu hru rozjel. Na poměry PS4 je grafika silně podprůměrná a něco takovýho bych nechtěl hrát ani na Xboxu 360. Verdikt: Dobrý nápad, zajímavé provedení, ale tím to končí... Francouzký hry jsou jako francouzký auta. Hezký na oko a plný slibů, co to bude umět. Pak si to koupíte a zjistíte, že to neni až tak jak se zdálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Jj, musim s tebou souhlasit. Grafika je Hrozná .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Kdyby si někdo chtěl zahrát. Případně spojit síly při plnění trofejí, tak si mě přidejte. Do předmětu/textu pište alespon název hry, ..... at vím oč jde. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.