mephis Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 Ahoj, potřeboval bych pomoct s mou poslední trofejí "zabít 20 odpadlých agentů". Je tady někdo kdo by ji taky potřeboval splnit? Mohli by jsme si navzájem pomoci. Citovat
bonarie Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2017 Ahoj, je tady někdo kdo by mě pomohl v dark zóně? Když vlezu dovnitř tak nic pořádnýho nenajdu a nepadá, a když už tak než doletí vyzvednutí tak je po mě... Kdyžtak psn id: bonarie Díky Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2017 Zmen si svetovou skupinu at ti padaji vyssi odmeny. Hledej bedny (v podzemi, v kontaminovych zonach atd.) a delej pametihodnosti. Pokud potrebujes partaky, vyhledej si nejaky randomy skrze vytvareni zapasu v mape a pridej se k nekomu do skupiny. Po par pokusech urcite najdes schopnou skupinu s kterou budes moct behat po temne zone a diky ktery se i naucis kam chodit na loot. Citovat
lavooo Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 Nekdo kdo by se mnou projel mise na hard ? Ať mám uz hotovou trofej ? A kdyby náhodou tak i pomoc se vsema dark zonama . Potřebuji asi použit poslední 2 Citovat
lavooo Odesláno Únor 11, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2017 A jeste dotaz dá se nějak zjistit kterou misi uz mám odehranou na hard ? A taky možná ♥♥♥ dotaz ale nemůžu se s vybavením dostat nad 163. Nějaká rada jak to udělat? Citovat
MaraTFSI Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2017 Neda... pokud chces trofej tak je proste vem vsechny postupne pokud si nepamatujes ktera te chybi. A jestli potrebujes vyssi gear tak doporucuji v mape pomoci trojuhelniku zmenit svetovou skupinu na vyssi a budou ti padat lepsi odmeny Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2017 Jenom esi ty mise nemusíš odjet v jeden den .... protože, tohle už lavooo jel a trofej nemá... my to jeli v tahu asi 6 hodin a padla nám ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.