Fogzila Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Na US PS STORE je psn hra tekken revolution.Trva to asi 3 dni tak to nezmeskajte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 na evrope je tez zadax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 ta hra je free to play je zdarma na furt, no panic pls Jen si musite kupovat mince za real money,aby jste mohli hrat. Nebo cekat az vam kazdou hodinu jedna pribude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 na evrope je tez zadax ok včera ešte nebola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Tekken Zadara - beru, ale těch 8 bojovníků jsou zrovna ti, které jsem nikdy moc nemusel, takže to bude chtít přikupiť Baeka, Hworanga, Bruce, Briana, Leeho nebo Wanga. Nevíte, které postavy se dají vyhrát a které budou ke koupení? Nicméně zrovna jsem směnil TTT2 (viď Fogzi:)), takže Revolution asi tolik hrát nebudu, každopádně lepší než nic, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 jj ironia :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Celkem je jen 12 bojovniku, 8 zakladni + 4 k odemknuti, Alisa, Bryan, Leo a Steve, dalsi snad pribudou, chtel bych hrat za Baeka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 mna to bavi viac ak ttt2,chce to skill lebo tournament bol len o kombe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 mna to bavi viac ak ttt2,chce to skill lebo tournament bol len o kombe mluvis uplny kraviny,tekken je vzdy jen o skillu a od toho se odviji i juggles and combos dmg. Revolution je pro low hrace jako si ty,kde se da farmit dmg a zivoty. Vetsina hracu co jsou vysoko v bodech tak delaji jen s devilem laser,protoze 90% neumi sidestep nebo s law jeho low. Tekkena jsem na semi profi urovnil hral pres 10 let a po vydani hodne spatneho dilu TTT2 jsem to vzdal jako vetsina hracu u nas i ve svete. Udelejte si easy 100% trophy a dal se nema cenu tomu venovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 je tam kupa ♥♥♥♥♥u co jedou furt jen jeden utok a arcada je lehka az nudna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 mluvis uplny kraviny,tekken je vzdy jen o skillu a od toho se odviji i juggles and combos dmg. Revolution je pro low hrace jako si ty,kde se da farmit dmg a zivoty. Vetsina hracu co jsou vysoko v bodech tak delaji jen s devilem laser,protoze 90% neumi sidestep nebo s law jeho low. Tekkena jsem na semi profi urovnil hral pres 10 let a po vydani hodne spatneho dilu TTT2 jsem to vzdal jako vetsina hracu u nas i ve svete. Udelejte si easy 100% trophy a dal se nema cenu tomu venovat. No hmm... neviem čo domňa skačeš ale ja som neni low,možno mi to už nejde tak ako kedysi ale tekken 3 som hral dlhšie než si sa ty učil behať a ani som nepovedal že tag neni o skille ale bolo to lahke lebo stacilo vediet kombo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 typicka hlaska nooba,hral jsem tekken 3:D nic proti,ale kazdy tekken za tu dobu prodelal mnoho zmen. Je videt ze o tom nic nevis, czecharcade.com uc se a navstiv nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 dobre ... ja sa nebudem hadat kludne bud aj majster eu:) ale opakujem revolution je pre mna lepsi hratelnostou ako aj teken 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 namco treba pochopilo,ze bound system neni to prave orechove. Az pridaji practise do hry,bude to zase o kus lepsi. Mozna kdyby pridali jeste offline versus,byl by to opet zajimavy tekken. Tech 12 postav bohate staci. Ono se ucit frame dat, na ktere udery se sidestepuje vlevo ci vpravo je jednodussi u 12 postav nez u 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 hlavne je to zadarmo tak sa to da prehliadnuť a podla mňa im išlo o to aby si to hrači vyskúšali ,oznamili pocity z hry a ak sa to uchytí tekken 7 by mohol byť na ten system revolution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 mne to spise prijde,aby se zacal opet prodavat TTT2, oproti T6 je to propadak na svetovych turnajech se to hraje minimalne. Vetsina star hracu presla na SSF4. Jinak T7 je v nedohlednu, neoficialni launch je az v roce 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Dlhoo no to už bude asi na ps4 a ten czecharcade tam sa hrava aj o peniaze či len rekreacne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Dlhoo no to už bude asi na ps4 a ten czecharcade tam sa hrava aj o peniaze či len rekreacne ? czecharcade jsou fun stranky bojovych her a casto v nich poradame turnaje. Tedka v srpnu bude jeden v Prostejove. www.czecharcade.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 aha takže for fun fan:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 fanouskovske stranky, jinak money matche taky hrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 mluvis uplny kraviny,tekken je vzdy jen o skillu a od toho se odviji i juggles and combos dmg. Revolution je pro low hrace jako si ty,kde se da farmit dmg a zivoty. Vetsina hracu co jsou vysoko v bodech tak delaji jen s devilem laser,protoze 90% neumi sidestep nebo s law jeho low. Tekkena jsem na semi profi urovnil hral pres 10 let a po vydani hodne spatneho dilu TTT2 jsem to vzdal jako vetsina hracu u nas i ve svete. Udelejte si easy 100% trophy a dal se nema cenu tomu venovat. na TTT2 se nejdřív podívám, ale nejhorší díl byla dle mě čtyřka, bez diskuse. Naopak TTT byl parádní v tom, že měl nejvíc bojovníků a mydlili jsme ho ve čtyřech, takže 4násobná zábava:) na Tekkenech se mi líbí, že se nemusím nic moc učit a žít z komb z Tekken 2, takže: Kdo chce večer "po čuni"?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 kaslete na tady ten teken stahnete si z US Spartacus Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 taky jsem si toho vcera vsimnul, udelam si v tom trofeje a smazu. Opet coins system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 taky jsem si toho vcera vsimnul, udelam si v tom trofeje a smazu. Opet coins system prdlacka muzes hrat jak dlouho chces za zlataky si jen driv koupis vybaveni na ktere nemas level a nejake bonusy, bohuzel to de hrat jen s us uctem tak snad to daji i na eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 tak hrat to muzes i bez us uctu, jen si to z nej musis stahnout. No je to hodne spatna hra, ztrata casu,tekken bude vzdy lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.