Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tekken Zadara - beru, ale těch 8 bojovníků jsou zrovna ti, které jsem nikdy moc nemusel, takže to bude chtít přikupiť Baeka, Hworanga, Bruce, Briana, Leeho nebo Wanga. Nevíte, které postavy se dají vyhrát a které budou ke koupení? Nicméně zrovna jsem směnil TTT2 (viď Fogzi:)), takže Revolution asi tolik hrát nebudu, každopádně lepší než nic, že.

• 2 weeks later...
Odesláno
mna to bavi viac ak ttt2,chce to skill lebo tournament bol len o kombe

mluvis uplny kraviny,tekken je vzdy jen o skillu a od toho se odviji i juggles and combos dmg. Revolution je pro low hrace jako si ty,kde se da farmit dmg a zivoty. Vetsina hracu co jsou vysoko v bodech tak delaji jen s devilem laser,protoze 90% neumi sidestep nebo s law jeho low.

Tekkena jsem na semi profi urovnil hral pres 10 let a po vydani hodne spatneho dilu TTT2 jsem to vzdal jako vetsina hracu u nas i ve svete.

Udelejte si easy 100% trophy a dal se nema cenu tomu venovat.

Odesláno
mluvis uplny kraviny,tekken je vzdy jen o skillu a od toho se odviji i juggles and combos dmg. Revolution je pro low hrace jako si ty,kde se da farmit dmg a zivoty. Vetsina hracu co jsou vysoko v bodech tak delaji jen s devilem laser,protoze 90% neumi sidestep nebo s law jeho low.

Tekkena jsem na semi profi urovnil hral pres 10 let a po vydani hodne spatneho dilu TTT2 jsem to vzdal jako vetsina hracu u nas i ve svete.

No hmm... neviem čo domňa skačeš ale ja som neni low,možno mi to už nejde tak ako kedysi ale tekken 3 som hral dlhšie než si sa ty učil behať a ani som nepovedal že tag neni o skille ale bolo to lahke lebo stacilo vediet kombo.

Odesláno

na TTT2 se nejdřív podívám, ale nejhorší díl byla dle mě čtyřka, bez diskuse. Naopak TTT byl parádní v tom, že měl nejvíc bojovníků a mydlili jsme ho ve čtyřech, takže 4násobná zábava:) na Tekkenech se mi líbí, že se nemusím nic moc učit a žít z komb z Tekken 2, takže: Kdo chce večer "po čuni"?:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu