tomiczech Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Tuhle hru jsem si stáhl a vypálil, v abgx bylo vše zelené, zkusil jsem dokonce vypálit dvakrát pokaždé hra v xboxu píše: Can not read disc. A nebo: Can not authorized disc. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Červen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 Vypalovals pres ihas vypalovacku s BurnerMAX firmwarem na Verbatimy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomiczech Odesláno Červen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 nn, nemám ihas vypalovačku, ale tohle a gears of war judgement, jsou první hry se kterými mám problém, např, Crysis 3, Far Cry 3, Forza Horizon,..... mi jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomiczech
Tuhle hru jsem si stáhl a vypálil, v abgx bylo vše zelené, zkusil jsem dokonce vypálit dvakrát pokaždé hra v xboxu píše: Can not read disc. A nebo: Can not authorized disc. Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.