DoktorVitek Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Všechny vás zdravím! Dnes jsem domů přivezl Wii a chtěl jsem se pustit do http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 Ale zjistil jsem, že mám 4.1E a nevím jak Wii updatovat na 4.3E. Hledal jsem, ale vyhledávání funguje otřesně, našlo mi samé témata pro PS. Poradíte prosím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 treba pripoj wii do internetu a updatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Jo, to mně napadlo, ale nevěděl jsem jestli je to bezpečné. Třeba u PSP bych ho tím odepsal. Nebo aspoň dřív to tak bylo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Ještě jedna otázka. Wii jsem koupil použité s tím, že bude hacknuté. V nastavení to ukazuje fw 4.1 (což dělají hacknuté Wii na 4.3), ale nikde nevidím HB channel ani nic podobného. Jak zjiastím, jestli už náhodou wii není hacknuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Tak update nefunguje. Vyhodí to hlášku, že je fw aktuální... Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chare Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Taky mam stejny problem.. Pise ze je aktualni ale stale mam verzi 4.1.. Rozchodil si to nakonec ? Existuje nejaky update soubor treba na kartu nebo tak neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorVitek
Všechny vás zdravím!
Dnes jsem domů přivezl Wii a chtěl jsem se pustit do http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3
Ale zjistil jsem, že mám 4.1E a nevím jak Wii updatovat na 4.3E. Hledal jsem, ale vyhledávání funguje otřesně, našlo mi samé témata pro PS.
Poradíte prosím?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.