ikas Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 mám ps plus účet a dneska jsem si stáhl zdarma Uncharted 3 sigleplayer... a nejde mi spustit, i když už mám nainstalovaný ten požadovaný Multiplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 A co ta hra píše? Nebo se nic neděje? Dostaneš se do menu hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Mrkni do tématu kde se probírá PS Plus. Na storu vyšla nová verze. Po jejím opětovném "zakoupení" se ti v download listu objeví ke stáhnutí 2D a 3D Movies. Po jejich stáhnutí by hra měla jít již spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Pokud nemas 3D TV tak ten 3D Movies je ti k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Musíš mít stáhlé 2D aby ti to jelo mě to jede v poho a nemám HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Pak ti to snad pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.