Thomas695 Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Zdravim, chtěl bych poradit nějakou hru ve stylu Mount & Blade, kdo neví oč jde, tak této hře plníte úkoly lordům, máte svoji vlastní družinu a ve vesnicích a hospodách se můžete verbovat jednotky, je to snad nejlepší hra co jsem kdy hrál, hra i v češtině, hrál jsem ji na PC a chtěl bych něco v podobném stylu na PSP, neznal by někdo něco podobného? Byl bych velmi rád! Předem velmi děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Tak jsem mrknul na YT jelikož tu hru neznám, a teda něco podobnýho na PSP jsem nepostřehl. Možná tak Assassin's Creed, ale to nejspíš tvoje očekávání nenaplní. PS: Téma přesunuto do Her z Pokecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas695 Odesláno Červen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 To asi ne no, ale děkuji za ochotu! Jinak doporučuji zahrát na PC tuto hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.