Tavi Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Ahoj. Chci si koupit nový HDD do ps3 asi 250GB, nedali byste prosím nějaký odkaz na nějaký co mi tam v poho bude fungovat? Už brouzdám jakou dobu a moc si nevím rady. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Mrkni tu. http://www.alza.cz/search.htm?exps=hdd+2.5+250gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Jakej máš PS3 a 250 je malo nejmín 500 -750 gb mam 1 TB a ten je malo na digitální edice xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 a co tam nahráváš, že je 250 GB málo. Hry se tam stejně instalují zmalé části, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 hry jako assassin, uncharted a tak maj dost + kdyz si tam das nejaky hd filmy a tak :) jde o max vysku hdd 9,5mm (nekery maj vymecne vic ) - a aby byl SATA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 já mám ps3 pár dní, ale Uncharted moc nemá, ne? Teda pokud to dobře chápu a instaluju. Xko to mělo lepší, tam hra měla třeba 8GB a kompletně se vše zkopirovalo na HDD. Tady jde jenom část, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 32GB ma uncharted - digitalni ediced :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 v čem je tahle edice jiná? Já mám obyčejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 v ničem - ale je stažená z PSN - čili stahuješ vše , neni na BD - klasická krabicovka na BD romu nezabira na hdd nic aspon co si pamatuju zadna instalace.. ale ps plus hry sou digitalni - cili zadny medium ale stazeny z netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 už chápu a díky za vysvětlení;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.