Romix Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Mam Xbox Slim 250gb. Mam ho asi rok a pul. Posledni 2 dny mi 2x pri hre AC3 a Metro: Last Light Xko zamrzlo. Musel jsem jej vypnout a zapnout. Driv se mi tohle nestavalo. Mel bych se neceho obavat? Diky za rady a zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 U X360 slim by jsi se něměl čeho bát.Každopádně máš originál hry, nebo pálenky?Popř. RGH?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Vsechno original... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 pokud se to nebude zhoršovat tak bych se tim nezatěžoval to se někdy stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 bohužel RROD se muže přihodit i na slim verzích i na Jasperu..takže spíš se bojte přehřívání..to že na těchto verzích RROD nehrozí je lež !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Mam Xbox Slim 250gb. Mam ho asi rok a pul. Posledni 2 dny mi 2x pri hre AC3 a Metro: Last Light Xko zamrzlo. Musel jsem jej vypnout a zapnout. Driv se mi tohle nestavalo. Mel bych se neceho obavat? Diky za rady a zkusenosti.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.