Romix Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 Mam Xbox Slim 250gb. Mam ho asi rok a pul. Posledni 2 dny mi 2x pri hre AC3 a Metro: Last Light Xko zamrzlo. Musel jsem jej vypnout a zapnout. Driv se mi tohle nestavalo. Mel bych se neceho obavat? Diky za rady a zkusenosti. Citovat
0 kruta Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 U X360 slim by jsi se něměl čeho bát.Každopádně máš originál hry, nebo pálenky?Popř. RGH?:) Citovat
0 AnarkiSKW Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2013 pokud se to nebude zhoršovat tak bych se tim nezatěžoval to se někdy stane Citovat
0 GyroX Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2013 bohužel RROD se muže přihodit i na slim verzích i na Jasperu..takže spíš se bojte přehřívání..to že na těchto verzích RROD nehrozí je lež !!! Citovat
Otázka
Romix
Mam Xbox Slim 250gb. Mam ho asi rok a pul. Posledni 2 dny mi 2x pri hre AC3 a Metro: Last Light Xko zamrzlo. Musel jsem jej vypnout a zapnout. Driv se mi tohle nestavalo. Mel bych se neceho obavat? Diky za rady a zkusenosti.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.