Ondros Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 zdravim :) omlouvám se za hloupí dotaz ale nějak nemůžu přijít jak zálohovat save data (když jsem hru smazal celou tak se mi i smazali savy ale nikde sem nenašel že se dají nějak uložit do pc či ps3) děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Jedině na plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondros Odesláno Červen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 aha toje škoda :/ ale jinak dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 (upraveno) I v pripade, ze mas Plus ale neaktivujes automaticke updatovani savedat, tak je ti k nicemu Plus. Jinak savedata muzes zalohovat do PC nebo PS3 pres Content Manager pripojenim USB. Upraveno Červen 15, 2013 uživatelem kingcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondros Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 to sem zkoušel ale v Content Manager mám save data jenom z ps1 pak jenom celou hru nic jako "ps vita save data" tam nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yarda11 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Poradi nekdo? Save na karte mam - pise to i info u hry. Ale kdyz se podivam na pam. kartu tak tam zadny save neni. Content Manager funguje jsem pripojen na PC ale ten taky ukazuje: zadna save data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Musíš zkopírovat celou hru na PC, přes CM, bohužel, takový ♥♥♥♥. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ondros
zdravim :) omlouvám se za hloupí dotaz ale nějak nemůžu přijít jak zálohovat save data (když jsem hru smazal celou tak se mi i smazali savy ale nikde sem nenašel že se dají nějak uložit do pc či ps3) děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.