Ondros Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 zdravim :) omlouvám se za hloupí dotaz ale nějak nemůžu přijít jak zálohovat save data (když jsem hru smazal celou tak se mi i smazali savy ale nikde sem nenašel že se dají nějak uložit do pc či ps3) děkuji za odpověď Citovat
0 Ondros Odesláno Červen 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 aha toje škoda :/ ale jinak dík za odpověď Citovat
0 kingcz Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2013 (upraveno) I v pripade, ze mas Plus ale neaktivujes automaticke updatovani savedat, tak je ti k nicemu Plus. Jinak savedata muzes zalohovat do PC nebo PS3 pres Content Manager pripojenim USB. Upraveno Červen 15, 2013 uživatelem kingcz Citovat
0 Ondros Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 15, 2013 to sem zkoušel ale v Content Manager mám save data jenom z ps1 pak jenom celou hru nic jako "ps vita save data" tam nemám :D Citovat
0 Yarda11 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Odesláno Září 11, 2014 Poradi nekdo? Save na karte mam - pise to i info u hry. Ale kdyz se podivam na pam. kartu tak tam zadny save neni. Content Manager funguje jsem pripojen na PC ale ten taky ukazuje: zadna save data. Citovat
0 i0nE Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Odesláno Září 11, 2014 Musíš zkopírovat celou hru na PC, přes CM, bohužel, takový ♥♥♥♥. Citovat
Otázka
Ondros
zdravim :) omlouvám se za hloupí dotaz ale nějak nemůžu přijít jak zálohovat save data (když jsem hru smazal celou tak se mi i smazali savy ale nikde sem nenašel že se dají nějak uložit do pc či ps3) děkuji za odpověď
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.