mirekd Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Ahoj.Našel jsem na netu odkaz na tuto věcičku pomocí které by mělo jít změnit pozadí na xku.viz. odkaz http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/774-the-dream-theme-v23-for-f3-rev735/ zajímá mě jak moc je to náročné je to na rozběh:-)))stačí to jenom někam nakopírovat a spustit??? díkes za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 máš rgh? pokud ano stáhni nový FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 rgh mám.fsd bude aktuální.Konzole byla zakoupena v prosinci.Mám tam fsd3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 HDD1/Freestyle/Skins/tady vloz jenom subor xzp.Napriklad:The Heavy Metal Theme.xzp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 díkes.Dám vědět jak jsem dopadl:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Červen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 tak jsem to tam vložil e menu se mi podařilo změnit.Jenom by mě ještě zajímalo kde se dá měnit pozadí atd.skočil mi tam novej skin ale taknějak jsem nedošel kde v nastavení se dá výměnit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 settings - skin - customize skin Pišu to z hlavy, takže to nemusi byt takhle přesně, ale určitě to najdeš, tolik položek tam není :) Když si najedeš na skin co chceš upravit, zmačkneš X a můžeš upravovat pozadi atd... Da se upravit i vzhled položek v menu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.