blazzen Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Ahojky, potřeboval bych poradit jak dát do PSP ISO hry vím že tam musí být složka ISO ale mě se to potom ta hra v PSP nezobrazuje mám fw 3.40 kterej sem nahral s UMD Harry Potter fenixův řád! Dema mi jdou bez problému ale plné hry vůbec prosím o pomoc jak to rozjed typ PSP nevím protože sem ho koupil s bazaru! Má kartu 512MB tak by nějaká ta hra jít mohla ale fakt nevím jak ji mám rozjed! Budu vám všem kdo mi pomůžete moc vděčnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 musis mit Custom Firmware! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazzen Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 A ten se nahraje prosím tě jak? a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Ten ti tam musi nekdo nahrat!odkat ses??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazzen Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Já sem z Brna! Bohužel nikoho neznám kdo by mi ho mohl náhrát u nás v Brně :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 napis PM uzivateli Cvak01 a domluv se sni ja to delam v české třebové ale to mas z ruky.Nebo skus napsat tekkenovi (Tekken90) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazzen Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 dobře napíši dík moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 jj nemas za co! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.lampiCZka Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Z Brna je na fpru víc lidí kteří to umí a udělaj ti to někdo se ti určitě ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.