Revo Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Dobrý den, rád bych se zeptal, kolik tato kolekce bere místa na HDD? Mám v plánu si koupit 12GB verzi PS3 a zatím na tom hrát pouze MGS HD collection. Vleze se to tam vůbec, nebo ani to ne? Ještě bych se chtěl zeptat, kolik HDD si ukousne MGS 4? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limec Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 pokud to budes mit z placky tak se to tam vleze ta hd kolekce se neinstaluje a 4ka ma 4,6GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Dobrý den,rád bych se zeptal, kolik tato kolekce bere místa na HDD? Mám v plánu si koupit 12GB verzi PS3 a zatím na tom hrát pouze MGS HD collection. Vleze se to tam vůbec, nebo ani to ne? Ještě bych se chtěl zeptat, kolik HDD si ukousne MGS 4? Děkuji hoď bobek na 12 GB verzi a kup 500 GB verzi a hodně dlouho nebudeš muset řešit prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revo Odesláno Červen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Díky za odpovědi. Ještě bych se chtěl zeptat, mám tady doma monitor, trošku starší, rozlišení 1680x1050, nemá ani HDMI, byl by to problém připojit? Také jsem četl, že PS3 nepodporuje 16:10 (1680x1050), měl bych obraz divně roztažen popřípadě byly by tam černé pruhy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 no to jo, pochybuji ze ma monitor scart, a cinche tam mas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limec Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-dvi-hdmi-d65982.htm nebo http://www.alza.cz/redukce-dvi-component-vga-d92044.htm pripadne se podivej po necem jinem ale nevim jak to bude vypadat na monitoru Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Revo
Dobrý den,
rád bych se zeptal, kolik tato kolekce bere místa na HDD? Mám v plánu si koupit 12GB verzi PS3 a zatím na tom hrát pouze MGS HD collection. Vleze se to tam vůbec, nebo ani to ne?
Ještě bych se chtěl zeptat, kolik HDD si ukousne MGS 4?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.