Cvaky32 Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Dobrý den chtěl bych se zeptat na dvě věci 1.mam propojený xbox s PC pomocí Zune ale když stáhnu novou věc s internetu v tomto případě fotky tak se mi tan neobjevují všechno ostatní ano ale když stáhnu novou věc tak se tam prostě nezobrazuje zkoušel jsem Zune vypnout a zapnout pak odebrat tu složku v které mam soubory i s fotkamy a pak ji zase přidat ale stále nic. 2.Chtěl jsem hrát hry na xboxu aniž bych je musel dávat na hdd tak jsem vše udělal podle tohoto návodu http://console-forum.net/tema/137823-connectx-hrani-her-primo-z-pc-sharu-bez-kopirovani-rgh?highlight=connectx když vše udělám ještě vypnu brány firewall ale ta složka ConX se mi tam stále nezobrazuje. Předem děkuji za vaše rady a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvaky32 Odesláno Červen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.