Flip Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Měl sem nějakou dobu cfw a po přechodu zpátky a ofw sem si nechal na hdd pár her který mi ted zabírají asi 55 GB z mojí 60GB FATky. Dá se to nějak smazat bez toho abych musel formátovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 jestli se ti neukazujo v nainstalovanejch tak s ofw pristup na disk na prohlizeni a mazani jednotlivejch slozek neziskas :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flip Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 sakra... já sem třeba doufal v to že by se to dalo smazat přes nějakej prográmek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 hry si nahraj na flashku - nastaveni zustane kdyz das jen format a ne restore all... hry stahnes znova z psnka, savy stahnes... trofeje se stahnou samy.. to nebude takovej problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flip Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 takže když nedám restore all tak mi zůstane veškerý nastavení profilu atd. ? tak to by potom asi šlo takhle udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 presne taak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Flip
Měl sem nějakou dobu cfw a po přechodu zpátky a ofw sem si nechal na hdd pár her který mi ted zabírají asi 55 GB z mojí 60GB FATky. Dá se to nějak smazat bez toho abych musel formátovat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.