wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 ZDar,mám dotaz,dokážu na PSP rozjet nějakým emulátorem hry z GAMECUBE od Nintenda ? Na netu jsem něco málo viděl , ale nejsem si jistý ... člo by to ? (+ chci se zeptat,dokáže PSP rozjet úplně staré hry , které na PC jedu přes DosBox ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 GC je silnější stroj, než je PS2. A ani na ty PSP nestačí. Odpověď je tedy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Aha ok a jak na PSP utáhnout ty hoodně staré hry , pomocí jakého emulatoru ? Mám na mysli NES hry , třeba z roku 1990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 NES, SNES, GBA jedou v pohodě. Stahoval jsem z http://psp.novinky.org/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) Ok díky za odkaz , konečně :D jinak jak to spustím ? Stáhnu hru , hodím do games a pak nějak přes emulator spustim ? BTW:Jaký ten emulator na Metal Gear a Metal Gear 2 ?? (jediné hry,které zatím na tom PSP chci spustit) Upraveno Červen 22, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) ............... Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
ZDar,mám dotaz,dokážu na PSP rozjet nějakým emulátorem hry z GAMECUBE od Nintenda ? Na netu jsem něco málo viděl , ale nejsem si jistý ... člo by to ? (+ chci se zeptat,dokáže PSP rozjet úplně staré hry , které na PC jedu přes DosBox ? )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.