wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 ZDar,mám dotaz,dokážu na PSP rozjet nějakým emulátorem hry z GAMECUBE od Nintenda ? Na netu jsem něco málo viděl , ale nejsem si jistý ... člo by to ? (+ chci se zeptat,dokáže PSP rozjet úplně staré hry , které na PC jedu přes DosBox ? ) Citovat
0 Nanaki Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 GC je silnější stroj, než je PS2. A ani na ty PSP nestačí. Odpověď je tedy ne. Citovat
0 wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 Aha ok a jak na PSP utáhnout ty hoodně staré hry , pomocí jakého emulatoru ? Mám na mysli NES hry , třeba z roku 1990 Citovat
0 Pokemaster Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 NES, SNES, GBA jedou v pohodě. Stahoval jsem z http://psp.novinky.org/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=4 Citovat
0 wariorpolni Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) Ok díky za odkaz , konečně :D jinak jak to spustím ? Stáhnu hru , hodím do games a pak nějak přes emulator spustim ? BTW:Jaký ten emulator na Metal Gear a Metal Gear 2 ?? (jediné hry,které zatím na tom PSP chci spustit) Upraveno Červen 22, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat
0 NobodyAnswers Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) ............... Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem NobodyAnswers Citovat
Otázka
wariorpolni
ZDar,mám dotaz,dokážu na PSP rozjet nějakým emulátorem hry z GAMECUBE od Nintenda ? Na netu jsem něco málo viděl , ale nejsem si jistý ... člo by to ? (+ chci se zeptat,dokáže PSP rozjet úplně staré hry , které na PC jedu přes DosBox ? )
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.