Erutano Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Zdravím Vás! PSP vlastním již delší dobu, než je vypsána záruka, tudíž jsem přesáhl dva roky. Jelikož se pod tlačítka za ty dva roky nanesla spousta prachu, rozhodl jsem se PSP rozdělat a vyčistit.. Vše šlo v pořádku, než jsem došel ke šroubkům pod baterií. Držely jako přibité, ani se nehnuly. Během snahy o odšroubování jsem musel odlepit i samolepku, která podle všeho ruší záruku. To však je v pořádku, protože záruku už dávno nemám. Po prozkoumání co pod nálepkou je jsem samozřejmě neobjevil nic nečekaného, ale je tam i nějaké černé kolečko a na nálepce je něco o těsnění. Nejsem zrovna nejzručnější, co se takovýchto přístrojů týče a tak se radši zeptám zde. Porušil jsem něco odlepením nálepky? Jako třeba nějaký vzduchový tlak pod nálepkou či tak? (Jako třeba u HDD? :D ) Nebo slouží pouze pro ochranu přístroje po dobu záruky? I bez nálepky bude PSP nadále fungovat bez problémů? Děkuji za odpověď, Erutano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Neboj.Ta nálepka je tam kvůly záruce.Je s ní přelepenej jen šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.