mezrik276 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Zdravím, vyskytl se mi takový problém, nejde mi nabít psp. Zapojím nabíješku a stejně se psp nenabíjí. Chtel bych se zeptat jestli je to treba kvuli stari baterky nebo neco. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Friberg Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Zkusit jinou nabíječku, případně baterku. Pokud to tím nebude nejspíš rozbitý napájecí konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mezrik276 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Myslíte že bude rozumné to dávat do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Friberg Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Nejdřív zkuste to co jsem napsal potom tady někdo na foru opraví za par kaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mezrik276 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Dobrá díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Friberg Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Tak jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mezrik276 Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Tak baterkou ani nabíječkou to není, takže zbývala poslední varianta to ze to dám do servisu :) (Jinak už to tam je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Pokud teda nenaběhlo ani na nabitou baterku, tak to bude nejspíš něco se základní deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mezrik276
Zdravím, vyskytl se mi takový problém, nejde mi nabít psp. Zapojím nabíješku a stejně se psp nenabíjí. Chtel bych se zeptat jestli je to treba kvuli stari baterky nebo neco. Předem děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.