wariorpolni Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Zdar,problém,nevíte čím to může být ? Mám od kámoše MGS 4 na CD,sem tam to jde plynule,ale jinak se to seká , určitě pod 30 FPS.Nevíte čím to může být ? Install data jsem zkoušel reinstal a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 takhle nějak mi začal pomalu odcházet HDD v PS3, ale sekal se mi Uncharted 3, ale příčina může být jinde, nepřehřívá se ti konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) Jak to zjistím ? Jinak jestli mi něco odchází , tak je PS 3 velký sh!t , protože ho mám cca 1 rok a to na něj ani moc nechodím,celkem jsem na něm prošel 10 her.Leda HDD bych mohl promáznout,mám tam hodně demovek Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 řešíš tu blbosti, předpokládám, že jsi pcčkař ne? Tve oči jsou nejspíš zvyklé na vysoká fps a proto obraz pod 30 fps se ti zdá trhaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 MGS4 mi jel bez lagů tak nevím v čem bys mohl mít problém, ps3 jsi kupoval novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Jojo,1-1,5 roku starý (tehdy kupovaný nový) SuperSlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 možná, že bude vadný, MGS4 má sice občas problém s frameratem, ale né takový, že by to znepříjemňovalo hraní, obvykle se to krapet kouše, když jsou tam particle efekty v cutscénách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 omg.. jako v kaydych konzolovych hrach i v MGS jsou poklesy snimku a to ZNATELNE.. prave predevcirem jsem znovu rozjel MGS a ano seka se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 problem neni s tvoji konzoli,ale s hrou stary mgs4 stale vyzadoval pri hrani instalaci,takze hra se pri hrani stale instaluje, proto tam jsou takove poklesy. Kojima dost dobre vedel,ze to silene posral a proto vydal novou verzi MGS4 k 25 vyroci,ktera ti umozni komplet celou hru nahrat na hdd a uz nedochazi tak k obrovskym poklesum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdar,problém,nevíte čím to může být ? Mám od kámoše MGS 4 na CD,sem tam to jde plynule,ale jinak se to seká , určitě pod 30 FPS.Nevíte čím to může být ? Install data jsem zkoušel reinstal a nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.