wariorpolni Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2013 Zdar,problém,nevíte čím to může být ? Mám od kámoše MGS 4 na CD,sem tam to jde plynule,ale jinak se to seká , určitě pod 30 FPS.Nevíte čím to může být ? Install data jsem zkoušel reinstal a nic Citovat
0 spoock Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2013 takhle nějak mi začal pomalu odcházet HDD v PS3, ale sekal se mi Uncharted 3, ale příčina může být jinde, nepřehřívá se ti konzole? Citovat
0 wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) Jak to zjistím ? Jinak jestli mi něco odchází , tak je PS 3 velký sh!t , protože ho mám cca 1 rok a to na něj ani moc nechodím,celkem jsem na něm prošel 10 her.Leda HDD bych mohl promáznout,mám tam hodně demovek Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat
0 seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2013 řešíš tu blbosti, předpokládám, že jsi pcčkař ne? Tve oči jsou nejspíš zvyklé na vysoká fps a proto obraz pod 30 fps se ti zdá trhaný Citovat
0 valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2013 MGS4 mi jel bez lagů tak nevím v čem bys mohl mít problém, ps3 jsi kupoval novou? Citovat
0 wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2013 Jojo,1-1,5 roku starý (tehdy kupovaný nový) SuperSlim Citovat
0 spoock Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2013 možná, že bude vadný, MGS4 má sice občas problém s frameratem, ale né takový, že by to znepříjemňovalo hraní, obvykle se to krapet kouše, když jsou tam particle efekty v cutscénách. Citovat
0 benassyGT Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2013 omg.. jako v kaydych konzolovych hrach i v MGS jsou poklesy snimku a to ZNATELNE.. prave predevcirem jsem znovu rozjel MGS a ano seka se :) Citovat
0 headhot Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2013 problem neni s tvoji konzoli,ale s hrou stary mgs4 stale vyzadoval pri hrani instalaci,takze hra se pri hrani stale instaluje, proto tam jsou takove poklesy. Kojima dost dobre vedel,ze to silene posral a proto vydal novou verzi MGS4 k 25 vyroci,ktera ti umozni komplet celou hru nahrat na hdd a uz nedochazi tak k obrovskym poklesum Citovat
Otázka
wariorpolni
Zdar,problém,nevíte čím to může být ? Mám od kámoše MGS 4 na CD,sem tam to jde plynule,ale jinak se to seká , určitě pod 30 FPS.Nevíte čím to může být ? Install data jsem zkoušel reinstal a nic
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.