PSPéčko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 po té co se mi mobil vybil, šel jsem jako každý nabít ho, ale tohle mi to dělá: nevíte co s tím??? předem děkuji! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Zkusit factory reset (přijdeš o vše), zkusit nabootovat skrz ADB, ODIN. Vypadá to, že bootloader je v pikaču. Zkus se spíše zeptat na XDA tam Ti asi poradí více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 ok, děkuji! telefon už je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 A jak jsi to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Asi iPhonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.