Krystoferus Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Když hraju GTA LCS na UMDčku, tak se mi čas od času hra na 3secundy sekne, nevíte čím to je? Většinou se mi to stává když jedu na motorce narazim do něčeho a spadnu, nebo při nějakých náročnějších situacích na HW.. Předem dík za odpovědi...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jj mam dojem ze je to normal nebo aspon me tot aky delalo treba kdyz sem rychle vystoupil z auta a hnedka nastupilt tak se mi to seklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jj mam dojem ze je to normal nebo aspon me tot aky delalo treba kdyz sem rychle vystoupil z auta a hnedka nastupilt tak se mi to seklo. Aha dikes, jako zas tak mi to nevadí, ale jestli to náhodou neni nějaká chyba... Třeba to z paměťovky pojede líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zkus nastavit vyšší rychlost CPU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zkus nastavit vyšší rychlost CPU Mam 333MHz/166 což je nejvíc co jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 kdyz nalejzas a nekdy i padas takhle.......tak to nevzlada psp.......nejvic prave nezvlada nacitat hudbu kdyz nastupujes do auto..delalo to treba i GTA3 kdyz si to mel na CD a musel si ho mit v CD-Romce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 kdyz nalejzas a nekdy i padas takhle.......tak to nevzlada psp.......nejvic prave nezvlada nacitat hudbu kdyz nastupujes do auto..delalo to treba i GTA3 kdyz si to mel na CD a musel si ho mit v CD-Romce Aha já GTA3 hrál z image tak se mi to nestávalo, myslíš že když naleju GTA LCS na kartu, že to přestane? Totiž čtení z UMD je daleko pomalejší než z karty(pochopitelně NOFAKE).... Díky za rady všem:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Aha já GTA3 hrál z image tak se mi to nestávalo, myslíš že když naleju GTA LCS na kartu, že to přestane? Totiž čtení z UMD je daleko pomalejší než z karty(pochopitelně NOFAKE).... Díky za rady všem:bash: no me se to uz nestavalo...ale obcas se to muzes stat........ale snad uz ne urcite tolik jako na UMD..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Mě se gta:lcs seklo na psp asi 3x a to s umdčkem, restartovalo se nebo se rovnou vyplo, je to normal ale při nastupování do aut nigdy...jedině že se umd rozjelo hlasitěji, neměl jsem cfw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Zkrátka UMD je na h*vno... prostě přez MS to pojede líp:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 mozna skarabanec na umd:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 mozna skarabanec na umd:) No vidiš, může škrábanec na MS ovlivnit funkci?:) Prostě UMD je na pytel o Vánocích budu mít kartu 4GB a už nebudu mít trápení s UMD:) PS: Na tom UMD GTA LCS žádný škrábanec nemám akorát na tom plastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 nacitani z MS je daleko rychlejsi ... tudiz pravdepodobne to bude kvuli hrani z UMD ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 nacitani z MS je daleko rychlejsi ... tudiz pravdepodobne to bude kvuli hrani z UMD ... JJ, měl jsem od kámoše na zkoušku půjčenou 1GB Sandisk BLUE, měl sem tam hozený GTA VCS v ISO, a luxus na to že je to BLUE tak přesto načítaní savů atd. bylo 100x rychlejší než z UMD GTA VCS - to sem měl zas od jinýho kámoše půjčený:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4X Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 me se GTA:LCS sekne vždy jenom když jedu kolem přístavu a je vidět na loď plnou kontejnerů (absolutně to nechápu - stejná silnice, vždy je vidět tu loď), potom musím resetovat PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krystoferus
Když hraju GTA LCS na UMDčku, tak se mi čas od času hra na 3secundy sekne, nevíte čím to je? Většinou se mi to stává když jedu na motorce narazim do něčeho a spadnu, nebo při nějakých náročnějších situacích na HW.. Předem dík za odpovědi...:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts