Mr.Shake Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2013 Ahoj všichni , mám novou televizi značky GoGen k PS3 - přesný typ GoGen TVL24167LCRR... Tato televize má funkci Record Ready . Chci se zeptat jestli je možní přes funkci record ready nahrávat záběry z hraní :psp: , nebo jestli funkce record ready je jen pro nahrání programů. VŠEM JSEM MOC VDĚČNÝ ZA ODPOVĚDI... PS- zjistil bych si to sám ale na HDD mám věci takže ho nemůžu formátovat a FLASHKU sem pujčil kamarádovi.:bash: Citovat
0 distephano Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2013 Nejde to, muzou se nahravat jen TV programy Citovat
Otázka
Mr.Shake
Ahoj všichni , mám novou televizi značky GoGen k PS3 - přesný typ GoGen TVL24167LCRR...
Tato televize má funkci Record Ready .
Chci se zeptat jestli je možní přes funkci record ready nahrávat záběry z hraní :psp: , nebo jestli funkce record ready je jen pro nahrání programů.
VŠEM JSEM MOC VDĚČNÝ ZA ODPOVĚDI...
PS- zjistil bych si to sám ale na HDD mám věci takže ho nemůžu formátovat a FLASHKU sem pujčil kamarádovi.:bash:
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.