Mr.Shake Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Ahoj všichni , mám novou televizi značky GoGen k PS3 - přesný typ GoGen TVL24167LCRR... Tato televize má funkci Record Ready . Chci se zeptat jestli je možní přes funkci record ready nahrávat záběry z hraní :psp: , nebo jestli funkce record ready je jen pro nahrání programů. VŠEM JSEM MOC VDĚČNÝ ZA ODPOVĚDI... PS- zjistil bych si to sám ale na HDD mám věci takže ho nemůžu formátovat a FLASHKU sem pujčil kamarádovi.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Nejde to, muzou se nahravat jen TV programy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Shake
Ahoj všichni , mám novou televizi značky GoGen k PS3 - přesný typ GoGen TVL24167LCRR...
Tato televize má funkci Record Ready .
Chci se zeptat jestli je možní přes funkci record ready nahrávat záběry z hraní :psp: , nebo jestli funkce record ready je jen pro nahrání programů.
VŠEM JSEM MOC VDĚČNÝ ZA ODPOVĚDI...
PS- zjistil bych si to sám ale na HDD mám věci takže ho nemůžu formátovat a FLASHKU sem pujčil kamarádovi.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.