PrincessPeach Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Mate nekdo modchip na D2C ? Pripadne jaky ? Nejake zkusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 tak dnes mi bylo oznámeno že chip na D2C dorazil z polska, montáž bude snad v sobotu, tak potom poreferuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 tak dnes mi bylo oznámeno že chip na D2C dorazil z polska, montáž bude snad v sobotu, tak potom poreferuji:) A nemel bys jeste jeden ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 bohužel, 13 eur stálo poštovné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Tak jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 nějak se nemohu dostat do Prahy na montáž, ale jedno wii-čko už má hotové a funkční. chceš kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.r.i.s.k.o.t Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Já chci kontakt, marně shánim někoho kdo by mi to namontoval. Tak sem prosimtě napiš ten kontakt, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 proc je ten d2ckey tak drahej? na wisoft . sk chtej 3500sk za chip :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 kupujte vasabi a mate po probleme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.