RhoX Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Nazdar, mám pár dotazů co se týče těchto her. 1) Rock band unplugged - Nemáte tucha jak přidat písničky? Samozřejmě se mi nechce platit za další písničky z Music store 2) Guitar hero 3 Legends of rock - Stáhl sem, mělo to přes 3GB, ale ve složce se mi hra nezobrazí, nevíte co s tím? 3) Neznáte nějakou jinou hru podobnou těmto dvoum? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Pamatuji jen na (podle me) nepovedenou homebrew Guitar Star @SGS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) Doporučuju Guitarway to Heaven, je tam hodně písniček a můžeš si přidávat zadarmo (je to homebrew) Potom mě ještě napadá takový prográmek na skládání hudby : Beaterator (Jde tam složit snad cokoliv) Tady něco pro představu. Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.