Thommino Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Zdravím, potřeboval bych pomoc s výběrem nějakých aut. Koukám různě po internetu, čtu, prohlížím a hledám, ale pořád nemůžu najít nic co bych si představoval.. Chtěl bych něco ve stylu Burnout.. Koukal jsem třeba na staronový NFS: Most Wanted, ty mě zaujaly. Bohužel zde zas není split screen a to je to co hledám.. abych mohl hrát ve dvou. Kdyby mi někdo mohl napsat nějakej tip, budu rád. ...Něco jako Burnout + hra pro více hráčů :D Díky za případné odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) Myslím, že má něco podobného Split Second - ve 2 ve splitscreen to byla celkem slušná zábava :), případně ještě Blur (má taky SC) Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thommino Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To Split Second vypadá dobře, ale přeci jenom pořád hledám něco jako Burnout: Dominator.. to byli jediný auta co mě kdy bavila, na PSP jsem nad tim strávil spoustu času a bavila mě na tom například ta Eliminace, která tu asi není jak koukám.. nebo klasický takedowny.. Někdo nějaké dálší návrhy prosím? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Ještě případně FlatOut řada (někdo mi v minulosti říkal, že je lepší než Burnout, nevím no), ale nevím, zda to vyšlo na PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thommino Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) No, tak koukám, že nevyšlo.. tak to tak vypadá, že když už auta, tak jedině na PSP :( :D EDIT: Jediný co mě zaujalo bylo Need for Speed: Most Wanted (2) 2012... To je prej hodně podobný Burnoutům, ale nikde se nemůžu dočíst, co se v tý hře vlastně děje, krom honiček s policií.. jestli narazím i na klasický takedowny, nebo eliminaci. Nehrál to někdo? Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Thommino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 od tohoto nápadu se drž co nejdál, v zábavností sou ty nfs proti burnoutu pořádnej shit to co hledáš, není moc tradiční zpracování závodů .. Nemáš moc na výběr .. takedowny v takovéto formě máš v podstatě jen burnoutech :) split second, nebo burnout paradise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thommino Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Burnout Paradise teď zkouším na PC, ale zatím tam jsou jen samý závody, nebo driftování... pořád mi tam chybí třeba ta eliminace.. asi sem moc náročnej... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 ten mód má buď GRID nebo některej DIRT, tuším dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 hele eliminace tam jsou.. jen je to prostě jen jeden typ závodů :) já si paradise docela užil .. ale stejně na druhou stranu na prd, mě na burnoutu bavili nejvíc ty bouračky na křižovatkách, to bylo maso :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.