xbox Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Zdar,chci se zeptat máte ji zaplou nebo vyplou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Ako kedy...treba si uvedomit, ze zapnuty Vsync predlzuje o malinko "Input lag". Takze pri online strielackach sa skor vypina. A navyse na Vsync musis mat vykonne PC, resp. uberat z detailov atd., aby stihal vykreslovat 60 fps, inak pri poklese moze byt viditelne cukanie/drhnutie obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Já ho prostě musim na multiplayer vžy vypnout jinak se prostě nemužu trefit.Se zaplym V-sync je ta myš taková zpolenná to máš pravdu.Akorát mě štve když me to přelítne obnovovací frekvenci monitoru u mě 60hz,tak mě to rozpulí obraz,ale tak to bohužel je no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xbox
Zdar,chci se zeptat máte ji zaplou nebo vyplou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.