richie Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Ahoj vespolek. Mám problém. Během hraní mi dost často zamrzají RGH gamesy. Ext. HDD mám USB3. Nemůže být problém zde? Nebo nezáleží, jestli ukládám savy na HDD int. v XBoxu, nebo ext. HDD? Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Podívej se na teplotu. Já mám taky externí HDD a v pohodě.Pravděpodobně se ti XKO přehřívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malac Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Co mas za konzoly, mysleno revize? Urcite jde o phat. Pokud ano, po jakych casech ti to zamrza, muzes mit nedobre udelanou instalaci RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Fridex :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Ano, mám FAT a zamrzá to různě, třbea po půl hodině a nebo taky za deset minut. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Konzoli jsem vrátil flasherovi a údajně mi tam přehráli na RGH soft a dali nějaký pasty kvůli chlazení. Zatím vše funguje, tak doufám, že to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.