shadow.wizard Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Mate nejaky zabavny alebo screen z nejakym peknym rekordom (napr. z NHL 28:2 :twisted: ) a chceli by ste sa s nami on podelit? Naco cakate? :D Tu je priestor. Cakame na prve screeny. Hrajeme o .... o nic. Je to len tak pre zabavu no. :wink: 8) Pridavam ja svoje 2 jeden je zaujimavy obrazok z TEKKENA :lol: a druhy je velmi pekny a dlhy odpal v MVP BASEBALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 hh mazec odpal:) no me se nic takoveho nepovedlo :D :D a zadne screeny zatim neamm..:)dodam asi tak z bombermana :D :D nebo to co jsem delal v Garrys modu :D :D ale to je z PC :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 dobrej nápad..hoď jsem obrázky z bombermana a určitě všichni popukáme smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 mohu se zeptat jak to přesně fotíte jakou skratkou? a kde to pak v DW. hledáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Robis to s L+note (nota). Potom musis urobit novu zlozku capture ktoru das PSP/PHOTO/CAPTURE. Da ti to do formatu .bmp potom to daj do JPG aby to bolo mensie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 ta slozka se myslim vytvori automaticky..aspon me se delala.. to MorroR prestan prudit bylo to mysleno ve smeru ze neamm bohuzel tedka zadne screeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Robis to s L+note (nota). Potom musis urobit novu zlozku capture ktoru das PSP/PHOTO/CAPTURE. Da ti to do formatu .bmp potom to daj do JPG aby to bolo mensie. staci stlacit len notu..aspon u mna.. nic moc ale to je len tak ze ako rychlo sa da dohrat demo KZ: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Lol 2 minuty. LOL to je rychlost. Pekne myschoo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 ?? Zmačknu L a co mam dat potom? a to L mam mačknou teda jdy koliv chci?? a co je to (note) já nic takoveho na psp nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 ?? Zmačknu L a co mam dat potom? a to L mam mačknou teda jdy koliv chci?? a co je to (note) já nic takoveho na psp nemámNOTE je nota. To je to s cim menis druhy zvukov!! Vedla SELECT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 He, no tak to se přidám taky :) Jeden romantickej z Tekkena a jeden bolestivej No a jeden můj "skoro" rekord v NFSUR (udělal jsem nějakých 467 km/h, ale to už se fakt típnout nedá :D a údaje ze statistiky nejsou tak akční ) EDIT: Vlastně ještě jeden - už jsem ho sem jednou postoval, ale když je tady tenhle topic :) . Bohužel, ale není přes DH :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 lol 301 bran !!! jak dlouho jsi to jel ? ja mam problem dat 20 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 No... chvilku to trvalo - 50min 35sec :D . Bylo to ale jako blesk z čistýho nebe, viz. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=58583#58583 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 ?? Zmačknu L a co mam dat potom? a to L mam mačknou teda jdy koliv chci?? a co je to (note) já nic takoveho na psp nemámNOTE je nota. To je to s cim menis druhy zvukov!! Vedla SELECT. Je to nake divne udelal sem co si my rikal a nejde to to stačí jenom zmačknout nebo držet to L a notu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Přesně tak, podržet L a k tomu stisknout notu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tady mám nějaký screeny THUG, neni to nic moc, ale na mě je to dobrý :D BTW:S tim video modem ty screeny nejdou.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 1.442.240 pekny skore ja daval na Ronym na PSP tak 1.200.000...Asi si ho stahnu znovu a prekonam te :twisted: .Ale az vyjde Tony Project 8...Uf to bude narez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Já mám jednu animaci http://www.psp.xf.cz/Animation1.gif A kuriózní gól v NHL 07. Ten puk tam poskakoval asi 18 sekund !!!!! Já z toho vystříhal 3 obrázky. http://www.psp.xf.cz/Animation2.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Přesně tak, podržet L a k tomu stisknout notu.A jak je to s tou složkou to mam udelat teda složku do photo menem CAPTURE?? to mám taky a jakej devhook já ma zato že mam 0,45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 kua! xf je najshit host...pouzivaj imageshack.us ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Přesně tak, podržet L a k tomu stisknout notu.A jak je to s tou složkou to mam udelat teda složku do photo menem CAPTURE?? to mám taky a jakej devhook já ma zato že mam 0,45 ta zlozka sa vytvori SAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 kua! xf je najshit host...pouzivaj imageshack.us ;)Asi tak. Cita to 2kb/s =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Já to nechapu sem lama mám devhook 0,45 vyberu si iso a hraju ve hře zmačknu L a notu a pak dám home du do photo do se složky a nic ani ten program od myscha nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Když zmáškneš tu kombinaci L+nota měl by se ti obraz na chvilku zastavit a jakoby "oskenovat" (bude chvíli vypadat jako negativ), dělá Ti to? Ještě zkus zkontrolovat nastavení v Devhooku a koukni na "other" -> "screenshot option" -> musíš nastavit "enabled" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 To tam nic nemám mam v other REMOTE CTRL, PRELOAD ADDRESS A RETURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts