Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nase Screeny z DEVHOOKu...

shadow.wizard

Recommended Posts

Mate nejaky zabavny alebo screen z nejakym peknym rekordom (napr. z NHL 28:2 :twisted: ) a chceli by ste sa s nami on podelit? Naco cakate? :D Tu je priestor. Cakame na prve screeny. Hrajeme o .... o nic. Je to len tak pre zabavu no. :wink: 8) Pridavam ja svoje 2 jeden je zaujimavy obrazok z TEKKENA :lol: a druhy je velmi pekny a dlhy odpal v MVP BASEBALL

f_14779268_b313b2810d8c0dc890dd5c319e783234.jpg

f_14779244_ef32d276537111a06acec7083bb4abea.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

He, no tak to se přidám taky :)

Jeden romantickej z Tekkena

tekken008.jpg

a jeden bolestivej

tekken018.jpg

No a jeden můj "skoro" rekord v NFSUR (udělal jsem nějakých 467 km/h, ale to už se fakt típnout nedá :D a údaje ze statistiky nejsou tak akční )

nfs-ur029.jpg

EDIT:

Vlastně ještě jeden - už jsem ho sem jednou postoval, ale když je tady tenhle topic :) . Bohužel, ale není přes DH :roll:

nfsur_02.jpg

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
?? Zmačknu L a co mam dat potom? a to L mam mačknou teda jdy koliv chci?? a co je to (note) já nic takoveho na psp nemám
NOTE je nota. To je to s cim menis druhy zvukov!! Vedla SELECT.
Je to nake divne udelal sem co si my rikal a nejde to to stačí jenom zmačknout nebo držet to L a notu??
Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Přesně tak, podržet L a k tomu stisknout notu.
A jak je to s tou složkou to mam udelat teda složku do photo menem CAPTURE?? to mám taky a jakej devhook já ma zato že mam 0,45
Odkaz ke komentáři

Když zmáškneš tu kombinaci L+nota měl by se ti obraz na chvilku zastavit a jakoby "oskenovat" (bude chvíli vypadat jako negativ), dělá Ti to? Ještě zkus zkontrolovat nastavení v Devhooku a koukni na "other" -> "screenshot option" -> musíš nastavit "enabled"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu