Pelista Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo neví jak je to se zárukou pokud si ps4 koupim v zahraničí, jestli to budu moct reklamovat i v PS obchodu v ČR- Možná hloupá otázka, ale třeba xbox to tak měl, že se to poslalo do Německa a bylo jedno odkud xbox byl. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 zkus napsat do sony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 heled myslím,že jo jelikož konečně podpora je i u nás tak by neměl být problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 zaruka je celoevropska je jedno kde koupis posles to sony do prahy a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akydam Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Přesně tak.. ale chce to mit vyplnenej evropskej zarucak. s uctenkou by te asi vyfákli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Tady jsem to zjišťoval :) http://console-forum.net/tema/165904-dilema-pc-vs-ps3-vs-ps4?p=1385007&viewfull=1#post1385007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanmares Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Ahoj. Mám možnost získat PS4, ale bohužel to je bez všech dokladů o koupi a záruce. Zajímá mě, jestli je nějaká možnost to řešit s pobočkou Sony, pokud by se konzole nějak porouchala a nebo bych měl prostě smůlu. Díky všem za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 myslim si ze na 100% mas urcite smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Zkus zavolat na infolinku sony. Reklamoval jsem notebook a zárucak po mě nechtěli. Mají u sebe, kdy bylo zboží prodáno. Možná to tak je i u Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.