DavidX Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Scháním divx přehrávač pro psp který by podporoval divx o rozlišení aspoň 512x384 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Scháním divx přehrávač pro psp který by podporoval divx o rozlišení aspoň 512x384 myslim ze tohle by bylo nemozne kvuli HW PSPcka...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 myslim ze tohle by bylo nemozne kvuli HW PSPcka...;) Newim k čemu by ti bylo tak vysoké rozlišení když display PSP má jen 480x272... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavidX Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 protože mám všechny videa ve většim rozlišení a nechce se mi to převádět, chtělo by to udělat nejlépe nějak jako na psp slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jak.to Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Hej ty jo Davide to je to taková práce to převýst???.............no jinak ale kdyby něco takovýho bylo.....tak proč ne.......... No ale jinak se používá tlačítko hledat http://console-forum.cz/search.php?searchid=555524 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zogi Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jo škoda že to nejde...ja používam avi2pmp a potpm to normálně přehraju v PSP pres HB pmpplayer....trvá to chviličku,většinou záleží na nastavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavidX Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Hej ty jo Davide to je to taková práce to převýst???.............no jinak ale kdyby něco takovýho bylo.....tak proč ne..........No ale jinak se používá tlačítko hledat http://console-forum.cz/search.php?searchid=555524 tlačítko hledat jsem použil ale nic co by splňovalo požadavky sem nenašel, ale řikal jsem si že když to je na slim tak proč by to nemohlo být na na fat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jak.to Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 tlačítko hledat jsem použil ale nic co by splňovalo požadavky sem nenašel, ale řikal jsem si že když to je na slim tak proč by to nemohlo být na na fat. Počkej a jakej Divx je na slim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DavidX
Scháním divx přehrávač pro psp který by podporoval divx o rozlišení aspoň 512x384
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts